Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupować na promocji?

Xeeideex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar kupić sobie cs:go i za ile mniej więcej będzie cs:go na promocji? I czy jak kupie PSC za 20zł to doładuje mi coś na koncie steam czy kod nie zadziała?

Opublikowano

Jeśli chcesz kupić psc za 20zł licz się z tym że będziesz musiał dorzucić dokładnie 1,42 bo tyle Ci zabraknie, jeśli doładujesz za 5 euro spokojnie CI starczy bo cena GO w promocji to przeważnie 2/3 euro. 

bez gif

Opublikowano

Nie lepiej dołożyć 10zł i kupić Kodzik z allegro/g2a? Jak na moje nie ma co gdybać czy przecena będzie czy jej nie będzie bo to że kiedyś cs był na promocji za 2e nie znaczy że się takie coś powtórzy :D

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Jak będzie promocja do 4€ to kupisz bez problemów nie musząc doładować portfela Steam. Ogólnie nie polecam Ci czekać na promocję tylko kup normalnie za 32zł na allegro, szybko tanio i bezpiecznie.

Gra kosztuje chyba 11€ więc musiałaby być promocja co najmniej 60% żebyś za 20zł psc mógł kupić a nie wiem czy taka będzie. Podejrzewam może 25%

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Jak będzie promocja do 4€ to kupisz bez problemów nie musząc doładować portfela Steam. Ogólnie nie polecam Ci czekać na promocję tylko kup normalnie za 32zł na allegro, szybko tanio i bezpiecznie.

Gra kosztuje chyba 11€ więc musiałaby być promocja co najmniej 60% żebyś za 20zł psc mógł kupić a nie wiem czy taka będzie. Podejrzewam może 25%

Po co ma kupować za 32 zł, a później musi doładować ponownie portfel steam bo będzie mieć zablokowany rynek : >

Opublikowano

Po co ma kupować za 32 zł, a później musi doładować ponownie portfel steam bo będzie mieć zablokowany rynek : >

No ale ja kupiłem cs go z allegro, inną grę ze steama i mam nadal zablokowany rynek :(

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Jeśli chcesz kupić psc za 20zł licz się z tym że będziesz musiał dorzucić dokładnie 1,42 bo tyle Ci zabraknie, jeśli doładujesz za 5 euro spokojnie CI starczy bo cena GO w promocji to przeważnie 2/3 euro. 

Z tym się nie zgodzę, nie musisz doładować konta aby kupić grę.

Masz wybór płacić z portfela lub bezpośrednio sposobem płatność (bank, PSC)

Opublikowano

Za tydzień na 90% będzie promocja na cs:go. Poczekaj i kup wtedy przez steam 

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Ja mam zamiar kupić CS:GO i czekam na promocję. Jeśli promocji nie będzie to biorę gierkę normalnie.

dziesienc punktuw ostrzyszen za dwa posty dla jaj pozdrawiam adminuw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...